Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize odvysílala závěrečný díl seriálu Smysl pro tumor, ve kterém zářili herci jako Filip Březina, Alžběta Malá, Tereza Brodská (55), Jiří Bartoška (77) a další. Osmidílná série se i přes prvotní pochybnosti a obavy ze zpracování tak těžkého tématu dočkala obrovské oblíbenosti a předčila veškerá očekávání.

Jinak tomu nebylo ani po odvysílání posledního dílu, který přinesl spousty emocí. Diváci přiznali, že i tentokrát je silný příběh nejen seriálové dvojice Filipa a Hanky dojímal k pláči, ale také k úsměvům. Lidé pak s napětím sledovali, jak příběh nemocného studenta neurologie dopadne.

„Poslední díl, brečím a brečím. Tohle byl seriál, který otevřel snad oči všem, co řeší malichernosti a zbytečnosti, protože tato nemoc je zlá a porazit ji je i o štěstí,“ uvedla na sociálních sítích divačka, se kterou další souhlasí.

„Poslední díl. Obrovská síla. Celý díl probrečený a opravdu smekám, skvělý herecký výkon. Tak moc těžké, náročné, je prát se s touto těžkou nemocí. Děkuji za nádherný seriál,“ napsala fanynka.

„Parádní závěr a skvělý seriál. Díky za něj. Přeji všem těm, co s tou potvorou zrovna bojují, i jejich blízkým, hodně sil, a ať ji stejně jako Filip porazí,“ podotkla další.

„Úžasné herecké výkony, skvělý seriál. Ti mladí lidé na konci, reální hrdinové, jsou obdivuhodní. A miluju Bartošku a nedá se s tím nic dělat,“ napsala příznivkyně seriálu.

Reklama

Další články

Načítám