Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother se vrátila po osmnácti letech do Česka a Slovenska. První díl známého sociálního experimentu byl spíše seznamovacím, přesto došlo k několika zvratům a lidé si už stihli vytvořit i svůj pohled na celou věc.

První dva hráči, kteří vstoupili do vily, dostali zapeklitý a tajný úkol. Měli totiž dle medailonků svých spoluhráčů rozhodnout, kdo bude trávit čas ve vile a kdo zůstane na dvorku.

Všichni soutěžící se postupně seznamovali a bylo cítit, že si osobnostně někteří zkrátka nesednou. Po příchodu do vily měli hráči k dispozici i alkohol, který tekl doslova proudem, a někteří se hned první večer opili. To ovšem ještě nečekali, že budou muset hned v úvodu hlasovat o tom, kdo jim na první pohled ve vile nesedl.

Nejvíce hlasů dostala Zoe, která se narodila jako muž. Té tak Big Brother řekl, že má ihned opustit vilu, což ji přirozeně rozplakalo. Po tomto rozhodnutí se ale předvedla spíš podnapilá Kristýna, která udělala podivnou hysterickou scénu, při které se jakoby zasekla. Nakonec se ale ukázalo, že hráči nerozhodli o tom, že Zoe vypadne, ale zvolili ji na celý týden „pánem domu“, což s sebou nese spousty výhod.

První díl byl v očích diváků velmi pestrou podívanou. Dle diskuzí je znát, že už mají lidé své oblíbence, ale také adepty na vyvrhely. Tentokrát se stala středem diskuzí zejména Kristýna.

„Ta Kristýna, co to je? Zná Zoe hodinu a udělala scénu, jak kdyby ji znala celý život. To je katastrofa,“ uvedla divačka. „Ožrala se hned na začátku. To se teda vyznamenala,“ dodala další. „Ta Kristýna se zasekla, nebo to bude její normální projev,“ ptá se divačka s úsměvem.

„Miluju, jak se tady každý rozčiluje nad tím, co za individua tam dali. Je to sociální experiment. Vy byste se na to koukali, kdyby tam bylo 16 úplně normálních lidí? Za mě je to dobrý a myslím, že to bude ještě zajímavý,“ uvedla fanynka.

Pokud jde o favority na výhru, tak jsou jimi zatím Zoe, Vít nebo Barbara. „Zoe je už teď královna,“ napsala divačka. „Tak ten Vít je borec, strašně mě baví,“ podotkla další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám