Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící reality show Big Brother se už nastěhovali do vily, kterou budou ti nejlepší obývat dlouhých 9 týdnů. A to i přes vánoční svátky. I když je vše luxusní, na něco si budou muset dámy i pánové zvyknout.

Ač jde o moderní, plně zařízený a vybavený dům, tak se o něj bude muset podělit 16 hráčů, kteří to nebudou mít vůbec jednoduché. Nedílnou součástí domu je velká ložnice. Jedna postel je pak oddělena v samostatném prostoru skleněnou stěnou, kde bude vždy bydlet současný pán domu, který bude mít kromě této výhody i samostatnou koupelnu.

Všichni ostatní spolubydlící se budou muset spokojit nejen s jednou společnou koupelnou, ale také pouze jednou toaletou.

Součástí domu je dále prostorný obývací pokoj, plně vybavená moderní kuchyně a jídelna. Ve vile jsou také lázně s bazénem a posilovnou.

K dispozici je také zpovědnice, což je prostor, ve kterém si dotyčný hráč bude moci promluvit s Big Brotherem o samotě. Jediným místem, které patří k domu a je venku, je dvorek, kde je několik lehátek, altán a samostatné venkovní posezení.

V galerii se podívejte, jakou vilu budou soutěžící obývat.

Reklama

Další články

Načítám