Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První díl reality show Big Brother má za sebou svou premiéru a diváci se už okrajově seznámili se všemi šestnácti soutěžícími. Někteří z nich přišli hledat lásku, jiní šli prostě vyhrát a nebudou se bát ani intrik a drsných taktik.

Ve vile se objevili nejen rodiče, ale také mladí a ambiciózní lidé nebo sportovci. Níže se můžete seznámit se všemi hráči.

ANDREJ (34)

Andrej působí jako rozený vůdce, který potřebuje mít nad ostatními kontrolu. Je sebevědomý, vážný a v životě mu imponují lidé, kteří dosáhli úspěchu. Živí se podnikáním a mluví plynule čtyřmi jazyky. Situace se snaží řešit s klidem, u ostatních ale nesnáší lhaní a nepořádek ho dokáže vytočit doběla.

ZOE (29)

Zoe může zpočátku působit jako podivínka a excentrička, ale zdání klame. Má velký smysl pro humor a klidnou a milou povahu, takže je možné, že v domě bude působit v roli hlavní mírotvůrkyně. Ve volném čase se věnuje kreslení a umění burlesky.

VÍT (26)

Vítek je radostný, vtipný a zvídavý člověk, který rád poslouchá svůj vnitřní hlas. Je velmi hovorný a rychle navozuje přátelské vztahy, přesto je občas i trochu samotářský. Živí se podnikáním. Jeho koníčkem je hledat věci, které může prodat. Pořádá bleší trhy. Nedávno také vydal knihu, jež se věnuje pasivnímu příjmu.

ROLAND (43)

Roland je rozeným vůdcem a do domu vstupuje s pevným přesvědčením, že právě on zvítězí. Mladší ročníky v něm vidí otce, ženy v něm vidí prototyp ideálního manžela a pro ostatní vůdce je rovnocenným partnerem. Působí dojmem spolehlivé a ochranitelské osobnosti a důvěryhodného muže. Sám má ovšem problémy s důvěrou v ženy, protože v nedávné době prošel ve vztahu zklamáním.

TARIK (22)

Tarik se narodil v České republice, ale jeho rodiče jsou původem z Bosny a Hercegoviny. To se odráží i na jeho charakteru a temperamentu, které představují jedinečnou fúzi mentalit obou národů. Je veskrze pozitivním člověkem a touží zažít opravdovou lásku. Nesnáší však lži, drby a jakýkoliv druh nespravedlnosti. Pracuje v cestovní kanceláři a závodně hraje fotbal.

PETRA (46)

Petra může na první pohled působit dojmem svůdnice s poněkud drsnějším způsobem chování. To je ovšem zkreslený pohled. Ve skutečnosti je velice laskavá a milující žena. Jediné, co ji skutečně dokáže rozzlobit, je nepořádek v domácnosti. Je posedlá čistotou a sama přiznává, že tato vlastnost jí může v domě Big Brothera způsobovat potíže. Je vdaná a má dvě děti. Pochází z Vyškova a věnuje se pole dance a cvičení.

SOŇA (28)

Soňa je ambiciózní mladá žena, která ví, jak na sebe upoutat pozornost, a je pro ni schopna udělat téměř cokoli. Od malička se chtěla stát slavnou. Po obtížných začátcích se jí její odhodlání nakonec vyplatilo a dnes je moderátorkou na malém televizním kanálu. Svou účast v Big Brotherovi bere jako příležitost posunout se v kariéře ještě dále.

KATRIN (24)

Katrin si je velice vědoma svých předností a dokáže je velmi obratně využívat ve svůj prospěch. Ráda by si v životě našla muže, který bude schopen splnit všechny její nároky, tedy ambiciózní, inteligentní, úspěšný a podporující. Zároveň ale nechce být vnímána jen jako hezká tvář, proto také odmítla účast v seznamovací reality show.

KRISTÝNA (27)

Kristýnu pohání touha být oblíbená a milovaná. Ví, že je přitažlivá, a umí toho využít. Zároveň je trochu materialistická a nemá problém to přiznat. Její chování občas může působit chaoticky. Ráda by v životě dosáhla něčeho, na co může být pyšná. Vítězství v soutěži je proto pro ni velmi důležité. Za peníze z výhry by si nechala udělat nová prsa, užila si cestování a koupila si vysněné auto. Živí se jako barmanka.

KAROLÍNA (30)

Karolína je učitelkou jógy. V její blízkosti se nikdo nebude nudit. Vždy je obklopena lidmi, smíchem, emocemi a hudbou. Mezi její záliby patří spirituální rozvoj a tanec s ohněm. Nejvíce se bojí hádek mezi spolubydlícími. Případnou výhru v Big Brotherovi by ráda investovala.

FRANTIŠEK (36)

František je neoficiální fitness trenér soutěže Miss Czech Republic. Je aktivní, vytrvalý, pracovitý a zaměřený na vítězství. Nikdy žádnou práci nenechá nedokončenou. Jeho tetováním zdobené tělo je jeho chrámem a na svém vzhledu si velice zakládá. Mezi jeho koníčky patří fitness, zdravá výživa a šperky. V domě Big Brothera by si rád našel přítelkyni, pokud tam potká takovou, která bude splňovat jeho vysoké nároky.

STANISLAV (27)

Stanislav je člověkem, který se snadno nechává unést svými emocemi a rád si užívá všeho, co mu život nabízí. Má charakteristický smysl pro humor, ale občas dokáže být i škodolibý a někdy může okolo sebe vytvářet chaos. Živí se jako rekvizitář. V domě Big Brothera pro něj bude největší výzvou abstinence.

BARBARA (37)

Barbara pochází z Prahy a působí jako přirozený vůdce. Jejími silnými stránkami jsou loajalita a smysl pro humor, na druhou stranu dokáže být i pěkný cholerik, zvláště když se setká s bezohledností, ignorantstvím, sobectvím nebo leností. Pracuje jako moderátorka v rádiu a mezi její koníčky patří hraní videoher, komiksy, stavebnice a sbírání figurek.

DAVID (37)

David je komunikativní, živelný a upřímný člověk, který se vždy snaží s ostatními najít společnou řeč. Živí se jako fitness trenér a motivační kouč. Je milujícím manželem a otcem malé dcery a jeho rodina je pro něj na prvním místě. Je velice disciplinovaný a mezi jeho koníčky patří sport všeho druhu – od běhu přes fitness až po box.

ELLA (38)

Ella je společenská a výřečná a nebojí se prosadit svůj názor. Před dvěma roky se rozvedla a od té doby ráda zkouší nové věci, jako například adrenalinové sporty nebo cestování. Pracuje v oddělení marketingu a obchodu ve vinařství. V budoucnu by ráda s někým založila rodinu, ale kvůli vysokým nárokům na partnera zatím toho pravého nenašla.

TEREZA (27)

Tereza je doslova časovanou bombou, která nenechá nikoho v klidu. Její temperament totiž nemusí každému vyhovovat. Je impulzivní, starostlivá a občas i panovačná. Má vlastní vnímání světa, které za každou cenu hájí. Mezi její koníčky patří četba, filmy, cestování, hudba a péče o dvě milované kočky. Sama má trochu obavy, jak bude v domě Big Brothera snášet dlouhodobou izolaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám