Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61) nečekaně končí v seriálu ZOO. Oficiálně se jedná o pauzu ze zdravotních důvodů, nikoliv o rozhodnutí televize. Role představitelky Anežky Krásné tak bude načas upozaděna.

„Na vlastní žádost a ze zdravotních důvodů požádala Pavla Tomicová tvůrce, aby ji na nějaký čas uvolnili ze seriálu. Po vzájemné dohodě s televizí Prima a autory, byla její dějová linka upozaděna a ve všem bylo Pavle Tomicové vyhověno. Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení. Víc se k odchodu Pavly Tomicové nebudeme vyjadřovat, jelikož se jedná o její soukromé rozhodnutí,“ řekl Super.cz PR koordinátor Josef Ducký.

Tomicová prý v seriálu skončila opravdu náhle. Podle Extra.cz se dokonce jednou nedostavila na natáčení. „Tuším, že to bylo ve čtvrtek, kdy měla natáčet, ale vůbec se neobjevila na place. Produkce se ji snažila sehnat, ale marně. Už předtím se někdy stalo, že nemohla, ale většinou dala vědět dopředu. Teď vůbec,“ citoval web svůj zdroj.

Doufejme tedy, že bude Pavla Tomicová brzy v pořádku a třeba se do ZOO ještě někdy vrátí, zatím ji ale diváci uvidí jen v dopředu natočených dílech.

Reklama

Další články

Načítám