Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Pavla Tomicová (61) před dvěma lety prožívala náročné životní období. Po devatenácti letech manželství ji opustil herec Ondřej Malý, který se zakoukal do herečky Kristýny Kociánové (39), s níž má syna. Tomicová už je z nejhoršího venku, výrazně zhubla, cítí se mnohem lépe a moc jí to sluší.

S Markem Dědíkem (41) se navíc opět pustila do tanečních tréninků a zavzpomínala tak na rok 2018, kdy se společně protančili až na druhé místo ve StarDance. Tomicová je prý velkou inspirací pro samotného Marka Dědíka, který přiznal, že občas bojuje s kily navíc.

„Pavla je vždy velmi pozitivně naladěna a srší velkou dávkou optimismu a skvělou náladou. Její zhubnutí mě motivuje, abych se sebou také něco udělal, začal jsem chodit do posilovny,“ řekl Super.cz Dědík. Ten se s Tomicovou připravuje na plesy.

„Když jsme dostali nabídku, zda bychom znovu vystoupili s Pavlou Tomicovou na plese, tak jsem jí hned volal a zeptal jsem se, zda do toho pět let od StarDance půjde. Dostal jsem velmi pozitivní odpověď: to je jasný, a kdy jindy než teď, jsem v nejlepší kondici a mám chuť tancovat, tak jdeme do toho,“ popsal Dědík, jakou chuť měla jeho parťačka znovu tančit. Dědík přiznal, že si Tomicová pamatovala choreografii lépe než on.

„Před vystoupením jsme absolvovali několik tréninků. Velmi rychle se nám vše vrátilo zpět a měli jsme z toho obrovskou radost. Připadalo nám, jako bychom tancovali ve StarDance v loňském roce,“ smál se Dědík.

Potrápila je ale velikost šatů. „Z České televize jsme si už nemohli šaty vypůjčit z důvodu, že jsou asi o tři až čtyři velikosti větší než Pavlina současná velikost. Vyřešili jsme to jednoduchým způsobem. V taneční škole máme pár kusů šatů na půjčení, ve kterých tancují profesionální dvacetileté tanečnice, a Pavla se nejdříve zdráhala, ale šaty jí padly, jako by byly ušité pro ni,“ pochvaloval si Dědík. A co se lidem na plesech líbí nejvíc? „Největší úspěch má naše samba, kde naše show začíná v převleku dvou starců, tohle vystoupení s příběhem nás moc baví a máme na něj nejlepší ohlasy,“ uzavřel spokojený tanečník.

Reklama

Další články

Načítám