Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Voyo se dočkali prvního dílu Survivoru, ve kterém proběhla první náročná hra, seznamování, ale také kolaps soutěžícího.

Konkrétně šlo o kolaps operního pěvce Michaela Skalického, který musel být převezen v noci do nemocnice. Náhle se mu udělalo zle a na nohy se zvládl postavit pouze s pomocí spoluhráčů.

„Budu hodně brečet, budu se hodně smát nebo budu hodně hysterický. Jednou z motivací jít do Survivoru bylo, že mi můj táta řekl, že taková rozteklá buzna jako já by tam chcípla první den, co si budeme povídat… i když to byla sranda, tak to ve mně něco zanechalo. Další element bylo, že tam zažiješ něco, co jinde ne, a to chci. V opeře mi trvalo dostat se na sóla deset let, v Survivoru mi bude stačit jeden den,“ řekl Michael hned v úvodu celé soutěže.

Diváci velmi očekávali, jak se k náročné reality show postaví Ornella Koktová (31). Maminka tří dětí zvládla první fyzicky náročné úkoly i náročnou noc na ostrově. V medailonku si pak rýpla i do své matky Moniky Binias (51), se kterou se už několik let nebaví.

„Ve svém životě jsem pokořila hned několik výzev. Jedna z nich je, že jsem zvládla dětství se svojí matkou, a pak mě určitě změnilo, že jsem zvládla tři porody. Z toho jsem dvakrát v podstatě umřela, takže zvládnu hodně,“ podotkla.

Reklama

Další články

Načítám