Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Survivor se letos objeví také Ornella Koktová (31), která se na nějakou dobu rozloučila nejen s manželem Josefem, ale také třemi dětmi, které má na starost právě tatínek.

O účasti Ornelly v Survivoru prý vůbec netušila její matka Monika Binias (51), která se kvůli vážným osobním sporům už nějakou dobu s dcerou nestýká.

„Netušila jsem, že byla vybraná, asi je to ale také proto, že mi tento formát nic neříká. Přijde mi, že aby byla sledovanost, tak tam je čím dál víc ne celebrit, ale postaviček, které se potřebují i hodně zviditelnit. Přijde mi to nezajímavé. Neustálý hlad a špína, furt se to opakuje. Vůbec mě to neoslovuje, nemá to žádný progres a vývoj, je to konstantně stejné,“ svěřila se Monika Binias Super.cz s tím, že si myslí, že tam známé osobnosti nejsou kvůli výhře.

„Myslím si, že jsou tam i proto, že se s televizí dohodly na nějaké částce. Ani jim moc nejde o výhru, ale jen sledovanost. Tyhle známé osobnosti mají peníze jisté. Za to ostatní tam jedou, aby něco vyhráli, ale vyhrát může jen jeden. Zbytek je tam pak za šašky, protože z té exotiky nic nemají,“ řekla známá blondýnka, dle které není vůbec jednoduché se v dnešní době stát známou osobností.

„I ‚normální‘ lidé doufají, že se zviditelní, ale je tolik formátů takových soutěží, že to člověku už splývá, a nemyslím si, že můžete být známí dlouhodobě. Skandální soutěžící mohou být do další soutěže, ale jinak v tom nevidím žádný smysl,“ dodala Monika Binias, jejíž fanoušci se také mohou těšit na její nový projekt, o kterém zatím nechce detailněji hovořit.

Reklama

Další články

Načítám