Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci se konečně dočkali drsné reality show Survivor Česko a Slovensko, která už od startu není žádnou procházkou růžovým sadem. Hned první den dokonce zkolaboval jeden ze soutěžících, který se na ostrově nedočkal druhého dne.

To ovšem není vše. Do Survivoru totiž nastoupili další dva noví soutěžící. A jednoho z nich už možná znáte.

Radek Polomík je devětatřicetiletý investor. Před lety dostal pracovní nabídku, kterou nemohl odmítnout, proto se přestěhoval do Seattlu v USA a začal pracovat ve vývojovém oddělení Microsoftu, kde vedl celý mezinárodní tým. Během svého působení ve Spojených státech se přihlásil i do soutěže America’s Got Talent, avšak v soutěži s bizarním tancem „šťastné medúzy“ pohořel. Díky jeho vystoupení jej ale před druhým ročníkem soutěže oslovili, aby společně s dalšími výraznými soutěžícími natočil video, ve kterém účinkovali společně s moderátorkou Tyrou Banks.

Radek také říká, že má IQ 130. Je plný entuziasmu, baví ho lidská energie a zkoumání lidských vztahů. Vždycky měl chuť riskovat a nevadí mu se ztrapnit před lidmi. Bere to jako své poslání, aby inspiroval ostatní, že se nemají brát tak vážně.

Další soutěžící je jedenatřicetiletá barmanka Kateřina Balounová, která si s sebou nese těžký osud. Její otec byl alkoholik a násilník a bil její matku i bratra. Kvůli němu brzy odešla z domova, začala pracovat v továrně a následně se přestěhovala do Itálie. Později zažila další tragický okamžik, když její matka zahynula při autonehodě, což ji velice zasáhlo.

Do Survivoru se přihlásila kvůli tomu, že se chce vymanit ze stereotypu a zažít něco nového. Na ostrově jí bude nejvíce chybět její bratr. Přiznává, že po otci zdědila výbušnost, je za každou cenu upřímná a nebojí se jít otevřeně do konfliktu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám