Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První vystěhovanou hráčkou z domu Big Brothera je Kristýna. Tu nejenže chtěla vyřadit většina soutěžících, ale také diváci, kteří tak také učinili.

Půvabná barmanka Kristýna nastoupila do domu s velkým sebevědomím, avšak už první večer si proti sobě dokázala poštvat osm lidí. Hlavní příčinou byl alkohol, se kterým to dle reakcí hráčů i diváků doslova přepískla. Dokonce se jí podařilo zamotat hlavu Andrejovi, kterého ale druhý den probudila krutá a již střízlivá realita, kdy se na něj Kristýna sotva podívala.

Již vypadlá Kristýna dokonce přiznala, že jí bude nejméně chybět právě zhrzený Andrej. „Neudělala bych nic jinak,“ řekla potetovaná blondýnka, která chtěla reality show vyhrát.

Diváci s vyhazovem Kristýny spíš souhlasí. Byla to totiž právě ona, kterou nejvíce kritizovali.

„Neměla si to pokazit hned první den s Andrejem. Hodně lidem to očividně bylo proti srsti. Mohla se představit trošku jinak,“ uvedl divák.

„Kristýna nebyla úplně můj typ člověka, nicméně mi je líto, že odešla za těchto okolností. Jeden večer se zbořila, udělala ostudu a už si nestihla napravit reputaci,“ napsal další.

V komentářích je však znát i velké zklamání z celé show, která prý nemá šťávu, a lidem také velmi vadilo, že se přenos sekal.

„Upřímně, těšila jsem se na tento projekt, ale fakt se nemám na co dívat. Kristýna mohla ještě hezky zahýbat emocemi, jak u kluků, tak i u holek. Tento Big Brother nemá hlavu ani patu. Bohužel,“ napsala divačka.

„Ten přímý přenos? Zasekané, nepřehledné, prakticky opět o ničem jako klasické rekapitulační díly. Žádné průběžné výsledky, prostě nic. Až brutálně to smrdí amatérským zpracováním. Ten, kdo dělá producenta této show, by se měl stydět. Horší zpracování jsem neviděl nikde ve světě a to je fakt smutné,“ uvedl jeden z fanoušků reality show, se kterým spousty dalších souhlasí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám