Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novoroční předsevzetí považuje řada známých jmen za nesmysl, někteří si je ale dávají. Jak jsou na tom herci ze seriálu ZOO?

Sabina Laurinová (52) vsadila na důslednost. „Chci být v novém roce důsledná ve všech směrech. Přestat dělat věci na poslední chvíli. Přála bych si, abych chodila spát dřív než doposud, a hlavně! Moje přání je udržet se v dobrém zdraví a musím pro to začít něco dělat, protože doteď jsem to nedělala. Před sebou mám jedno divadelní zkoušení a premiéru a doufám, že nebude jediná,“ svěřila představitelka Alice Novotné.

Spíše než předsevzetí má velké plány v novém roce i Eva Burešová (30). Seriálová Viky se chce víc věnovat hudbě. „Na cestě je nové album ve spolupráci s Jiřím Burianem. Čeká mě premiéra muzikálu Sopranistky, vracím se do představení Jesus Christ Superstar. Před sebou mám i zkoušení něčeho nového, velkého, ale nemůžu o tom ještě mluvit. Jinak se těším, že budu mít víc volných dnů, budu s dětmi a budu si užívat společný čas. A předsevzetí? Být víc laskavá sama k sobě,“ prozradila Burešová.

To Michaela Tomešová (32), jež hraje v ZOO Adélku, na předsevzetí moc nevěří. „Moc si předsevzetí nedávám, protože mám pocit, že je nikdy nedokážu splnit. Jedinou věcí, kterou bych ráda v novém roce změnila, je trochu zvolnit, víc poslouchat svoje tělo a velmi si rozmyslet všechny pracovní nabídky. Nechci je odmítat, ale musím je zvažovat kvůli sobě a rodině. Zkrátka naučit se poslouchat samu sebe, ale nevím, jestli to jde,“ zamyslela se.

Předsevzetí si nedává ani zpěvák Tomáš Klus (37). „Nedávám si předsevzetí, protože je vždy rovnou čeká nanebevzetí, a já jsem pak na sebe leda tak naštvaný. A v novém roce? Nová deska, nové turné, nový seriál,“ těší se oblíbený zpěvák a představitel fotografa Filipa.

Reklama

Další články

Načítám