Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Burešová (30) se potýká se zdravotními problémy. Několik dní dokonce strávila v nemocnici. Musela tak vynechat plánované vystoupení na Vánočním koncertě ve vysočanské aréně. Atmosféra koncertu byla navíc poznamenaná tragickou událostí v centru Prahy, kde řádil šílený střelec.

„Je mi velmi líto, že jsem nemohla vystoupit při včerejší Vánoční O2 aréně. Bohužel už čtvrtý den bojuju se zdravím a teprve dnes jsem finálně opustila nemocnici, kde se všelijak snažili přijít na to, co se mnou vlastně je. Všem těm, kteří v aréně byli, jsem natáčela video, které se vám mělo během večera pustit, ale vzhledem k tragické události v Praze, kterou vnímáme všichni jako bolestnou, se změnil celý koncept večera, a tak se moje absence oznámila tak, že to někteří vás nezaznamenali, a teď mi píšete zprávy,“ napsala na Instagramu Burešová.

Fanoušci o ni měli zjevně strach, zpěvačka ale vystoupit nemohla. „Mrzí mě to. Vím, že jste jeli někteří velkou dálku a těšili jste se. Ale věřte mi, že jsem dělala maximum pro to, abych vystoupit mohla, jen to prostě nebylo možné. Nejsem robot, jsem člověk, a když tělo řekne „ne“, nikdo s tím nepohne,“ dodala Burešová, jež doufá, že se dá brzy do pořádku.

„Věřím, že se potkáme v příštím roce na nějaké pěkné akci a společně si to užijeme. Přeji vám krásné Vánoce, užijte si společný čas s nejbližšími, važte si svého zdraví a toho, že můžete být vedle těch, které milujete nadevše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám