Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že když už tělo opravdu nemůže, samo nám řekne, že je čas zvolnit. Své o tom ví oblíbený písničkář Tomáš Klus (37), jenž se nedávno potýkal s nemocí, kterou způsobilo vysoké pracovní nasazení.

Byl už dost přetížen. Měl zánět dutin, uší, hlavy, skončil na antibiotikách, ale naštěstí už je v pořádku a může dál těšit své fanoušky,“ svěřila se Super.cz jeho žena Tamara (36).

Řeč na zpěvákovo zdraví přišla proto, že jsme si se zpěvačkou a jejím dětmi povídali na premiéře nového animovaného filmu Přání. Rodinka ale dorazila bez Tomáše. „Bohužel dneska točí seriál a do toho má koncert,“ reagovala Tamara.

A když jsme u slova přání, co si jejich tři ratolesti přejí od Ježíška? Dcerka Josefínka věděla okamžitě, jaký dárek chce. „Psala Ježíškovi velmi osobní dopis o tom, že nám před pár měsíci zemřel pejsek, takže jediné, co si přeje, je štěňátko. Já nahoru ale Ježíškovi říkám, že ne, že si dáme nějaký čas bez dvou pejsků, že nám jeden zatím stačí,“ dodala s úsměvem Tamara Klusová.

Reklama

Další články

Načítám