Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Temperamentní Lucie z Mladé Boleslavi se přestěhuje do Pardubic do rodiny se zcela jiným přístupem k dětem, než zná ona. Problémem ve Výměně manželek nebude jen kvanta sladkostí pro děti. Ale také nekompromisní otec a zvěřinec v domácnosti.

Během středeční Výměny se v pořadu objeví rodina, která žije v Pardubicích v činžovním domě v pronajatém bytě 2+1. Mamince Janě je 43 let a je na mateřské. Jejímu partnerovi je 44 let a pracuje v automobilce. Spolu mají téměř dvouletou Šeherezádu. Jana má ještě dospělou dceru, šestnáctiletého Davida a osmiletého Mikea. V domácnosti s nimi také žije jeden pes a pět koček. Jana se poznala se svým mužem, bulharským Turkem, přes sociální síť. Jejich největším problémem je výchova malé dcerky. Maminka by si přála, aby její partner byl přísnější a nerozmazloval ji tolik.

S tím, že je dcerka rozmazlená, bude mít problém i Lucie (32), která do rodiny přijde. V novém bytě Lucku překvapí smrad a zatuchlost a také to, že tam chybí sporák, trouba a v lednici podle ní nic není. Brzy jí začnou v bytě vadit všudypřítomné kočky, které skáčou na kuchyňskou linku a všude, kde se jim zlíbí. „Dolů a dělej, děláte si tady, co chcete. Mazej dolů do p*dele už. Do pí*i s těma kočkama. To není normální a fakt je to přehnaný. nechápu, že vám to nevadí,“ říká v díle Lucie, která je ze zvířat hotová.

A nejen z toho. Překvapená je i z nedostatku pastelek a výtvarných potřeb pro děti, které vyrazí nakoupit. Problém bude mít i s tím, že děti nemají žádný režim. Tady ale narazí u svého náhradního muže, kterému zákazy pro děti začnou vadit. „Nechci ten zákaz na sladkosti, nemá teď vůbec sladké. Má tam šuplík a vezme si to, co chce ona,“ bude tatínek v premiérovém díle Výměny manželek protestovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám