Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani tentokrát nebude ve středeční Výměně manželek nuda. Petra se totiž dostane do rodiny se sedmi dětmi a nepříliš tolerantním tatínkem. Dvojnásobná maminka bude zprvu v šoku, stejně tak i z toho, že se v domácnosti u dětí kouří.

Ve Výměně manželek se objeví v premiérovém díle maminka Andrea (29), která žije v nájemním bytě 4+1 na sídlišti v Uherském Hradišti. Její manžel Aleš (33) pracuje jako řidič. Společnými silami se starají o celkem sedm dětí: Samuela (11), Honzíka (8), Magdalenku (7), které má Andrea z předchozího vztahu a o malou Sofinku (2,5) a Martičku (1), které mají Andrea s Alešem spolu. Aleš má z předchozího vztahu další dvě děti, které do domácnosti k vyměněné manželce dorazí o víkendu.

Když se s Andreou Aleš poznal, čekal dítě se svou tehdejší ženou. „Když jsme se potkali s Andreou, tak jsem čekal dítě s manželkou, pak jsem udělal dítě Andreji, takže byly těhotné obě naráz,“ svěřil se Aleš. „Pak se rozvedli, vzal si mě. Byla to taková komedie,“ dodala Andrea, která by byla ráda, aby jí muž v domácnosti více pomáhal.

„Já bych chtěla, aby stál za mnou,“ říká Andrea. „To já bych chtěl, aby přestala křičet. Chtělas tolik dětí, máš je,“ dodá Aleš na kameru, která bude několik dní sdílet domácnost s novou ženou Petrou.

Po prvotním šoku se maminka Petra (39), která žije v pronajatém domě se zahradou v Drozdově u Zbirohu a má dvě děti, v nové rodině rychle rozkouká. Jediné, co ji bude zarážet je to, že tatínek Aleš si doma u děti zapálí. „Ty kouříš doma?“ ptá se Petra, zatímco její nová rodina večeří párky s kečupem. „Jenom když malá spí,“ říká její nový manžel Aleš a úplné omezení kouření se okamžitě zamítá.

„Jestli si myslí, že budu chodit ven, tak nebudu,“ říká na kameru Aleš. A dodává: „Manželka mě nezkrotila, tak mě nezkrotí ani druhá.“ Tématem pro obě maminky bude ve středeční Výměně manželek úklid a čistota v bytě.

Reklama

Další články

Načítám