Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru proběhla první kmenová rada a první vyřazování. To čekalo na kmen Titánů, kde soutěží VIP osobnosti. Následující text obsahuje spoiler.

Většina lidí se shodla, že chce vyřadit zpěvačku Adélu Krejdlovou. Ta sama ostatně řekla, že toho moc nepředvedla a že si myslela, že se v ní skrývá větší Survivor. Na kmenové radě došlo i k velkému zvratu. Ač internetový bavič Mikýř vyhrál individuální imunitu, tak ji věnoval Sebastianovi, se kterým se předtím domluvil, aby ho nominoval do duelu.

„Já jsem si tohle břímě nevybral. Vím, že někoho možná naštvu, sám s tím nesouhlasím, ale jelikož měl Mikýř narozeniny a já jsem mu slíbil, že má u mě jedno přání, tak jsem se ho rozhodl splnit. Do duelu vybírám Mikýře,“ řekl zpěvák svůj krok, který všechny velmi překvapil.

Pokud jde o Adélu, tak přiznala, že neví, jak hru zvládne. Pět dní v Survivoru jí totiž bez ohně a po prohraných hrách, dalo velmi zabrat.

„Jsem v bodě, kdy nevím, jestli to zvládnu. Necítím se úplně nejlíp a nechci ze sebe dělat chudinku. Přecenila jsem se trochu, zkrátka to nezvládám. Upřímně jsem nečekala, že to bude bez toho ohně tak špatné,“ svěřila se Adéla během kmenové rady s tím, že si zároveň nedokáže představit, jak by reagovala, kdyby se vrátila do kmene místo všemi oblíbeného Mikýře.

Duel nakonec skončil ve prospěch Mikýře. Ač měla Adéla pouhý krok od výhry, která jí nakonec nebyla souzená. Ještě před naprostým návratem se zpěvačka dojemně rozloučila se spoluhráči a naznačila i zranění, které se jí zřejmě přihodilo během hry o imunitu, kdy ošklivě upadla.

„Nechtěla jsem přistoupit na Mikýřovu hru, ale hrát Survivor tak, jak ho mám ráda. Bojovala jsem s tím, celkovým zdravotním stavem, když jsem tam šla, ale chtěla jsem to pro svoji rodinu a kamarády zkusit, aby na mě byli pyšní. Ale vím, že na mě doma čekají a jsou na mě už teď pyšní,“ řekla Adélka se slzami v očích a opustila ostrov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám