Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Monika Timková (33) před lety prožila několik bouřlivých let po boku herce Jakuba Štáfka (33). Dnes už jsou každý jinde. Jakub je ženatým otcem dvou dcer, Monika je spokojená po boku hokejisty Daniela Přibyla. Ač už čas zahojil všechny vztahové bolístky, společným setkáním naproti nechodí. Přesto k jednomu došlo.

Timková se stala novou moderátorskou parťačkou Terezy Tobiášové v holčičí autorevue Bábovky a plechovky. A právě Tobiášová do pořadu tajně pozvala Štáfka, což jeho ex Timková vůbec netušila. Štáfek si měl v pořadu vyzkoušet jízdu v nadupaném terénním autě, Timková mu měla asistovat.

„To bude mít Móňa radost,“ vytušil Jakub Štáfek, když se dozvěděl, s kým se za pár minut před kamerami potká. Té radosti ale předcházel šok, na jeho místě totiž Timková čekala někoho úplně jiného.

„Četla jsem si scénář měsíc dopředu a v něm bylo, že budu dělat rozhovor se závodníkem rallye. Měla jsem proto připravené otázky na závodníka rallye. A najednou koukám, já teda blbě vidím na dálku, že ten člověk vypadá jako Kuba Štáfek. Ale říkala jsem si, že to by mi snad neudělali. Nebo že by mi to řekli,“ popsala první pocity ze setkání Monika. Ale jak je vidět, udělali.

Timková přiznala, že to pro ni zpočátku nebylo úplně příjemné. „Rozklepaly se mi ruce, ale není k tomu žádný důvod, nemáme vůči sobě zášť. Nicméně byl to šok. Trošku mě to rozhodilo, ale pak jsem se těšila, protože jsme dlouho neměli příležitost si popovídat o autech ani o tom, jak se má. Nebavili jsme se pořádně šest let, nebo jak dlouho jsme bez sebe. A nakonec to bylo moc fajn,“ zhodnotila nečekané setkání herečka a moderátorka.

Jakub Štáfek byl z nápadu také vyloženě nadšený. „Lepší překvapení jsem v životě nezažil. Překvapení typu, že se vidíte s někým, s kým jste trávil nějaký čas partnerského života, a pak ho vidíte po delší době, je nezapomenutelná zkušenost a byl bych moc rád, kdyby se to ještě párkrát zopakovalo. Určitě se na to podívám s dětmi a budu jim vysvětlovat, kdo Monika je a byla v mém životě,“ vtipkoval herec, který s manželkou Dominikou vychovává dvě malé dcery.

„Užívám si to, je to rychlý, zábavný. Moc nepracuju. Točím jen jednu věc, nemám tam toho tolik a těším se na dlouhé volno, které jsem si naordinoval až do května,“ prozradil Štáfek plány do budoucna.

Související témata:
Pořad Bábovky a plechovky

Reklama

Další články

Načítám