Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd nového kriminálního seriálu Policie Hvar je také Alžběta Ferencová. Slovenská zpěvačka a herečka, známá též pod pseudonymem Zea, se na obrazovce objeví v roli kapitánky Ivany Štefánikové. A televizní diváci se mají na co těšit.

S kolegou Jakubem Štáfkem (33), který bude hrát kapitána Michala Pokorného, si hned v prvním díle vystřihla divokou postelovou scénu. Dvojice se na sebe vrhla na pokoji a Zea šla během natáčení rovnou do prádla. V erotikou nabité scéně tak předvedla své sexy tělo.

Natáčení kriminálky z chorvatského prostředí, které se odehrávalo v oblíbených lokalitách statisíců českých i slovenských turistů a u moře, si herečka užívala. Se svým seriálovým kolegou se během natáčení v Chorvatsku setkala Zea poprvé.

„Jakuba Štáfka jsem před touto rolí neznala jinak než ze článků a sociálních sítí. A přestože v seriálu ztvárňujeme protikladné charaktery, v reálném životě toho máme spoustu společného – podobné názory i vkus. Je to parťák, kterého jsem si vymodlila. Navíc jsem díky natáčení poprvé navštívila Chorvatsko. I když cestuji dost často, Chorvatsku jsem se tak nějak vyhýbala,“ svěřila se herečka s tím, že to byla chyba.

„Možná jsem měla předsudky, byla jsem skeptická, protože jsem si říkala, že to nemůže být tak super, a navíc být tak blízko, ale úplně jsem si to tu zamilovala a myslím, že se sem budu vracet,“ dodala Alžběta Ferencová, která se na obrazovce nováckého seriálu Policie Hvar objeví už v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám