Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komu chyběla reality show Big Brother, ten může slavit. Soutěž se konečně vrací na televizní obrazovky a diváci budou moci sledovat, jak šestnáct odvážlivců podstupuje velkou životní zkoušku. Na vítěze čeká 2,5 milionu korun.

Ač nebyli soutěžící oficiálně představeni, bystrým fanouškům se již podařilo odhalit dva hráče. A to skrze ukázky, kde sice účastníkům nejde vidět do obličeje, ale mají po těle tetování, která jsou jejich jasným podpisem.

Jedním ze soutěžících bude známý fitness trenér František Uvíra. Ten trénuje nejkrásnější ženy České republiky, kterými jsou vítězky a účastnice soutěže Miss Czech Republic, ale také je osobním trenérem exmanažera Agáty Hanychové (39) Josefa Koudelky, který mu přeje ve hře hodně štěstí. „Budu ho podporovat v každém rozhodnutí, takže samozřejmě i teď v Big Brotherovi. Držím mu palce,“ řekl Koudelka Super.cz.

Další hráčkou bude Kristýna Burešová, kterou lidé také poznali podle tetování. Krásná blondýnka zatím není políbená showbyznysem, zato si postupně buduje základnu fanoušků na sociálních sítích, kde má desítky tisíc sledujících. Vedle influencingu se Kristýna živí jako barmanka ve známém pražském podniku.

Další články

Načítám