Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) hraje v Ulici pěknou potvoru. Její postava Soni, zástupkyně ředitelky ve škole, zvedá diváky ze židlí od té doby, co začala intrikovat proti kolegyni Magdě (Veronika Čermák Macková).

Soňa se navíc navenek stále tváří jako šťastná manželka a matka. Jen Prokop (Ondřej Studénka) ví, že to není tak úplně pravda. A mezi nimi dojde k milostnému vzplanutí. Soňa totiž dostane právě od manžela takovou ránu do zad, že se kvůli tomu sesype přímo ve škole.

A právě Prokop jí je velkou oporou, protože mu Soni bude opravdu líto. Jenže Soňa si to vyloží trochu jinak, než jak to bylo původně míněno. A odtud je to už jen krůček k něčemu, co Prokop rozhodně neplánoval. Dojde na první polibek a žhavé milostné pletky. Na ukázku se podívejte ve videu.

Samotná Vondráčková si roli potvory užívá, ač se často stává terčem hejtů. Některým divákům totiž její negativní herecká poloha není po chuti.

„Soňa je hurikán. Její pravda je ta jediná možná a přes paragrafy a správné postupy u ní nejede vlak. Ale díky téhle potvoře jsem se od kladných hrdinek dostala na druhou stranu hereckého domina a užívám si každou minutu,“ neskrývá nadšení Vondráčková.

Reklama

Další články

Načítám