Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) hraje zákeřnou postavu učitelky Soni Čechové tak přesvědčivě, že zvedá ze židle mnoho televizních diváků. Někteří si možná myslí, že herečka je taková i ve skutečnosti. Nedávno Lucka dostala od jedné z divaček opravdu drsnou kritiku, která však dalece přesáhla meze konstruktivní kritiky.

„Panebože, vy jste úplně pok*rvila celou Ulici, tolik roků úspěšného seriálu. Co vím, plno lidí to kvůli vám přestalo sledovat. Ty krávo, už někam zalez, ty pedofilní stará rašple,“ stojí v kritice, která pokračovala i do velmi osobních záležitostí. „Plekanec s rodinou, to je jiný kafíčko. Ten je rád, že tě zavčas kopl do zadku.“

Lucka je známá tím, že umí s nadhledem reagovat i na takovýto druh hejtu. „Pro zpěvačku asi blbý, ale pro herečku ideál. Kdo mě zná, tak ví, že jsem Sonin naprostý opak, a kdo ne, ať přijde na něco do divadla. Jiný recept neznám,“ řekla Super.cz.

Většina televizních diváků ale ví, že se jedná o fikci, a obdivují Lucii za to, jak Soňu hraje. „Super role a hrajete to úžasně,“ napsala jedna a další se přidaly. „Hrajete to skvěle, aspoň se tam něco děje. Všechna čest. Hrajete to super, ale Soňu bych někam nakopla,“ dodala další divačka.

Reklama

Další články

Načítám