Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas letí jako vítr a od finále posledního ročníku StarDance uplynulo více než tři měsíce. Česká televize tak má plné ruce práce s další řadou taneční soutěže, která startuje na podzim. Během pár týdnů bychom se měli dozvědět jména celebrit, které budou soutěžit. A pozor, první osoba, o které se v této souvislosti mluví, je herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44), píše Blesk.

O tomto jméně jdou už zvěsti po celých Kavčích horách a proslýchá se, že Lucie tuto nabídku přijala s velkou radostí. A není se čemu divit, pohybově na tom byla vždy dobře. To dokázala už jako malá holka, když v televizních estrádách stepovala například s Martinem Dejdarem (59).

Lucie navíc v posledních měsících jede opravdu ve velkém. Hraje zákeřnou učitelku Soňu v seriálu Ulice, která národ rozdělila na dvě strany. Jedni její seriálový charakter nemůžou překousnout a druzí jsou rádi, že je v nekonečném seriálu konečně pořádné vzrůšo. Do toho zkouší a hraje v pražských divadlech.

Oslovili jsme tedy Lucku ohledně jejího údajného účinkování ve StarDance. K tomu vám bohužel nemůžu vůbec nic říct,“ řekla Super.cz. A zřejmě ani nemůže. Česká televize, tak jako každý rok, chce jména účastníků StarDance oznámit velkolepě a oficiálně v pravý čas.

Reklama

Další články

Načítám