Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) je od září loňského roku novou posilou nekonečného nováckého seriálu Ulice. Její role Soni Čechové ale čím dál tím víc zvedá ze židle seriálové fanoušky. Lucčinu roli zákeřné kariéristky někteří lidé nemohou překousnout. Dokonce samotné zpěvačce píší vzkazy, které nejsou dvakrát příjemné.

„Do divadla už na vás nepůjdu, netušila jsem, jaká jste,“ rozhořčila se jedna z divaček, která si neuvědomila, že je to pouze role. Dalším fanouškům role Soňa z Ulice připomíná zákeřné kolegy, s nimiž musí ve své práci bojovat každý den.

„Takových lidí je bohužel všude až moc. Já se na to ani nemůžu koukat, stačí mi lidi v okolí,“ napsala Lucce v komentáři jedna ze sledujících a další jí hned dala za pravdu. „Také máme hada v práci. Tak doufám, že se pravda ukáže.“

Jiní diváci jsou ale vytočení tak, že volají, aby v seriálu bylo učiněno spravedlnosti zadost. „Prosím o vyhození té podrazácké kariéristky. Dívám se na Ulici kvůli pohodě a tato mi ji bere. Jinak budu muset Ulici opustit.“

Naopak druhá skupina diváků obdivuje Lucku, jak dokonale Soňu hraje. „Klobouk dolů před paní Vondráčkovou, ujala se té role na jedničku.“ Sama Lucka si natáčení seriálu užívá a tyto hejty bere sportovně. „Baví mě to moc, protože jsem si vždycky přála učit, ještě než jsem šla na konzervatoř,“ svěřila se před časem Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám