Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) se pochlubil netradiční oslavou vánočních svátků. S humorem sobě vlastním popsal, co neobvyklého se děje u nich doma. Nejvíc to zjevně odnáší jeho maminka Dana Batulková (66).

„U nás probíhá klasické bičování mámy. Čtyřiadvacátého bičujeme mámu, jako každý rok. Potom je takový jemný přiťuknutí na kříž, abychom si připomněli, že budou Velikonoce. Ale jenom tak na skobičku, nic velkýho. A pak si doma vyprávíme židovský vtipy,“ prozradil v pořadu Máme rádi Česko s úsměvem Prachař.

To jeho kolega Vojta Kotek (36) se těší už na druhé Vánoce se svým synem Hubertem I. Šman Kotkem. A rodičům malých dětí prozradil i trik, jak nejlépe ušetřit.

„On z těch Vánoc ještě nic moc nemá, tak jsme si říkali, že si nebudeme zbytečně dělat moc škodu. A protože děti nemají moc vysoký paměťový kvocient, už před měsícem jsme mu schovali některé jeho hračky. Já je teď balím do papíru a budeme dělat: Heleee, to je krásná mičuda, viď?“ prásknul se smíchem svoji vánoční spořicí vychytávku Vojta Kotek, který v zábavném vědomostním pořadu dělá kapitána druhého týmu a většinou s Jakubem Prachařem prohraje.

Reklama

Další články

Načítám