Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři měsíce bojoval v drsné reality show Survivor a prakticky nejedl. Bylo by tedy logické, kdyby se influencer Mikýř vrátil domů vyhublý na kost jako třeba herečka Ivana Jirešová nebo loni modelka Andrea Bezděková. Na Ornelle Koktové byl úbytek váhy znát i po necelých třech týdnech, které v soutěži strávila.

Martin Mikyska alias Mikýř je ale dva týdny po návratu dokonce těžší než před odjezdem! „Doporučuju lidem nesnažit se zhubnout na dovolené, protože jojo efekt je potom šílenej,“ vtipkoval influencer, který po svém konci v reality show rozhodně nezahálí. Bude mít vlastní televizní pořad.

Se Survivorem toho ale moc společného mít nebude, jeho tématem totiž bude historie. Vysílat se bude od pondělí 6. května, a to ve 21:15 na kanálu Prima COOL. „Je to komediální pořad. Jedna ku třem vtipy vs. opravdová fakta z historie. To je dobrý poměr, člověk se něco dozví. Já jsem se dozvěděl, že některé věci, které jsme se učili ve škole, mají jiný kontext, a často jsem z toho byl překvapenej. Některé výklady mi v dějepisu chyběly,“ tvrdí Mikýř s tím, že v dějepise ve škole nevynikal.

Do pořadu, pojmenovaného Mikýřova hysteorie českých dějin, si bude zvát nejen historiky, ale i celebrity, které budou ztvárňovat historické postavy.

Další články

Načítám