Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsná reality show Survivor je pro hráče velmi náročná zejména kvůli hladu, který se pak odráží na jejich celkové hře.

Třetí řada Survivoru je na obrazovkách už měsíc a není se čemu divit, že si soutěžící prošli vlivem velmi náročných podmínek extrémními proměnami. Kvůli nedostatku jídla jsou výrazně pohublí a o dost kilogramů lehčí.

Ostatně sama Ivana Jirešová (47) nakonec opustila reality show i z tohoto důvodu. Dokonce prozradila, že zhubla na pouhých 48 kilogramů. „Prvních dvacet dnů jsem neměla problém s hladem, spíš jsem řešila tu zimu. Kolem třicátého dne jsem hubla hodně, tak jsem si řekla, že jsem nejstarší z kmene, teď vlastně i jediný rodič. Takže jsem si říkala, že je asi čas (odejít),“ řekla herečka v reality show.

Výrazné proměny jsou aktuálně znát zejména na mužích. Obrovský úbytek hmotnosti byl například vidět i na již vyřazeném Sebastianovi. Zpěvák prý zhubl necelých 10 kilogramů. „No, řekl bych, že něco málo jsem na tom ostrově přece jenom zhubl,“ napsal s úsměvem na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám