Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední Výměna manželek diváky pořádně šokovala. Náročná výměna to byla hlavně pro Martinu ze Znojma, která se měla postarat o nezvladatelné děti a velmi zanedbanou domácnost, kde byla absence zubní pasty i toaletního papíru.

Martina z Nového Dvoru však nakonec byla tou, která pobyt kvůli psychice ukončila. Velmi těžce také nesla, že vztah se svým partnerem nemá takový jako druhá Martina. Během výměny vyšlo najevo, že její partner navíc dává spousty peněz do automatů, s čímž prý skončil.

„Vzpomínám na to hodně dobře. Změnilo se, že Milan nehraje automaty. Dala jsem mu na výběr, ať si vybere automaty, nebo rodinu. Řekl, že má raději nás než automaty a že se bojí, že o nás přijde. Tak jsem mu řekla, ať začne respektovat to, co chci já. Já bych o ty děti nechtěla přijít,“ řekla Martina pro TV Nova, která zjistila, jak se rodinám aktuálně daří a zda proběhly nějaké změny.

Velmi se hovořilo i o možném rozchodu. Ten se ale nekonal. „Protože mi ho přišlo líto, kdybych ho nechala, tak on nemá kam jít. A je to otec mých dětí,“ řekla Martina.

Zato Martina ze Znojma potvrdila, že Výměna manželek pro ni byla jedním z nejhorších zážitků, které zažila. S druhou maminkou udržovala chvíli kontakt, později z něj sešlo.

„Myslím jsi, že jsem empatický člověk a chtěla bych jí podat pomocnou ruku, ale mám zpětnou vazbu z toho místa, od lidí, že je to pořád stejný, pořád šílený. Ani nemám pocit, že by to někam vedlo, kdybych jí chtěla pomoct. Ona z toho sama nevyjde, nemá na to ani sílu, ani inteligenční kapacitu. Je to hrozné, neříkám, že je hloupá, ale jak vyrůstala v dětském domově, tak nemá ty vazby. Asi by potřebovala odbornou pomoc,“ svěřila se s tím, že z okolí Martiny a Milana z Nového Dvoru zjistila, že se toho u nich moc nezměnilo.

„Dětí mi bylo líto, nemůžou za to. Ony jsou zanedbaný, chovají se jako zvířátka. Nemají výchovu. Slyšela jsem, že tam údajně běhají i nahatý ven. Já s nimi ven nešla, protože neměly boty, bundy, nic. Mamince je to jedno, tatínkovi je to jedno. To jsem si na triko nevzala, aby byli ještě nemocní. Nemyslím si, že je to vhodné prostředí na výchovu dětí. Nikomu nepřeji, aby jim děti vzali, nejlepší je, když jsou s mámou, ale je to nepříjemné. Člověk by měl mít tolik dětí, kolik zvládne. Opravdu mám pocit, že někteří lidé si je dělají kvůli sociálním dávkám a nedokážou je zvládnout, což je špatně,“ svěřila se Martina, která se se svým partnerem těší na svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám