Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový díl Výměny manželek diváky naprosto šokoval. Televize Nova nechala nahlédnout do dvou rodin se zcela odlišným životním stylem.

Náročná výměna to byla zejména pro Martinu ze Znojma, která se starala o naprosto nezvladatelné a zanedbané děti. V neuspořádané domácnosti navíc byla špína, smrad, ale také švábi. Náhradní matku pak překvapilo, že po příjezdu nenašla v bytě zubní pastu nebo toaletní papír.

Pobyt nakonec předčasně ukončila Martina z Nového Dvoru, která na tom byla psychicky špatně a několikrát plakala. A to nejen kvůli strachu o děti, ale také si uvědomila, že vztah s jejím partnerem Milanem není takový, jaký by si ho představovala.

Samotní diváci zůstali v šoku. „No ty kráso, tak tohle je těžkej masakr! Rodiče absolutní selhání ve výchově a ve všem ostatním. To je šílený. Já mám děti ráda, ale toto už je opravdu přes čáru. Tady pomůže už jen odborná pomoc,“ uvedla jedna z divaček, se kterou další souhlasí.

„Jako klobouk dolů, že to tak dlouho zvládla. Já bych utekla po první noci,“ napsala sledující. „Otřesné, jak tenhle stát selhává. Takové podmínky? Jsou tam děti a platí se jim dávky. Nehorázné. V tomhle nemají žít dospělí a už vůbec ne děti,“ okomentovala divačka.

Další se pak shodují, že za špatným psychickým stavem Martiny z Nového Dvora stojí právě partner. „Ten chlap tu ženskou úplně psychicky i fyzicky zničil. Bojí se ho jak čert kříže a má k tomu důvod,“ napsala fanynka pořadu. „To je těžký, žena rube od rána do večera dřevo, je ponižována a chlap si válí koule. Tak to vidím já,“ podotkla další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám