Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Suchánková alias ošetřovatelka Petra Váchová končí v seriálu ZOO. Její poslední natáčecí dny byly hodně dramatické.

„Petra skončila, protože chtěla skončit Berenika. Byla jsem překvapená, jaký konec pro mne scenáristé vymysleli. Nejdřív jsem si říkala, že se mi vlastně nelíbí, že se z Petry stala zlodějka, a bylo mi to líto, ale nakonec Petra kradla s dobrým úmyslem, takže to z ní zas tak špatného člověka nedělá,“ vysvětluje svůj konec Suchánková, jejíž postava kradla léky, jimiž léčila jiná nemocná zvířata.

Tu na závěr čekala ještě rvačka s novou kolegyní Tamarou v podání Elišky Brumovské, která ji v ZOO nahrazuje. „Pošťuchování s Eliškou bylo zvláštní v tom, že to byl jeden z prvních natáčecích dní pro ni a pro nás obě společně. Měly jsme obě dvě dublérky, ale nakonec si myslím, že jsme to spolu zahrály dostatečně přesvědčivě. Pro mne to bylo trochu nekomfortní, protože jak se Petra Váchová v takových situacích chovala, se mně ani zdaleka nepodobá,“ vzpomíná na natáčení dcera Michala Suchánka.

„Berenika se necítila úplně komfortně, protože není ten agresivní typ, ale zvládla to bravurně. Takže smekám, protože násilí jí není přirozené,“ potvrdila i nová seriálová posila Brumovská. Suchánková si na place nejvíc rozuměla s Pavlou Tomicovou (61), která hraje Anežku Krásnou. A právě ta do rvačky aktivně zasahovala.

„Natáčení s Pavlou bylo vždycky příjemné, byla mi tou největší oporou a podporou, oběma nám během natáčení scén, kdy na mě křičí, bylo nepříjemně, protože se máme opravdu moc rády. Vždycky po obraze mě Pavla objala a dala mi pusu na čelo. To bylo dojemné. Navíc když jsme věděly, že odcházím. Nějaká jedna nejhezčí vzpomínka mě nenapadá, ale obecně to, že jsem získala Pavlu Tomicovou, bude pro mne vždy moc milá vzpomínka,“ dodala Suchánková.

Reklama

Další články

Načítám