Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z kolegyň, které vedle nejznámější Evy Burešové (30) excelují v hudebním představení Sopranistky na Malé scéně karlínského divadla, je také Berenika Suchánková. Z dcery všestranně talentovaného Michala Suchánka (58) se stala skvělá herečka a také zpěvačka, která už začala i se sólovou dráhou.

Z Bereniky mohou mít rodiče, podpořit ji přišla maminka Renata, radost. Ostatně na rozdíl od rozjetých hrdinek představení je moc nepotrápila ani jako teenagerka. „Na rozdíl od svojí postavy jsem byla stoprocentně nudná. Tím, že jsem od dvanácti dělala divadlo, neměla jsem čas mít ani žádnou pubertu,“ usmívala se.

„Když jsem se dostala na konzervatoř, chodili jsme každý víkend pít a podobně. Ale to bylo období, které trvalo tak půl roku. Nikdy mě to moc nebavilo. Neudělala jsem žádný průšvih ani trapas, rodiče si pro mě nikdy nemuseli přijet, protože bych byla opilá,“ svěřila Super.cz nyní sedmadvacetiletá Berenika, která žije s partnerem a bezproblémový život vede dál.

„Ne že bych to dělala kvůli rodičům, že chci být slušná. Ale po tom, co všechno dali oni mně, proč bych jim to měla vracet nějakými průšvihy,“ míní Berenika, která v listopadu vydala svůj první sólový počin. „Začala jsem pomalu, trvalo mi to, ale už jsem našla sebevědomí a v listopadu jsem vydala písničku. Najdete ji pod názvem Stačí říct. A pracuju na dalších,“ doplnila.

Reklama

Další články

Načítám