Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zábavné show Máme rádi Česko došlo na generační souboje! Postavili se proti sobě slavní rodiče a jejich děti. A došlo i na menší roztržku!

David Prachař (65) bojoval v týmu s Lucií Zedníčkovou (55), Romanem Zachem (51) a svým nejstarším potomkem Jakubem Prachařem (40). V týmu Vojty Kotka (36) se proti němu postavil jeho šestnáctiletý syn František, kterého má s manželkou Lindou Rybovou. S Františkem soutěžil syn Romana Zacha Prokop a dcera Zedníčkové Amélie Pokorná (19).

„Jako otec nemůžu prohrát, mám v každém týmu syna, takže to mám pojištěný padesát na padesát,“ lebedil si nejprve David Prachař. Nejmladší syn František mu ale dal několikrát pěknou bídu a pěkně si ho vychutnával. Na ukázku se podívejte ve videu.

„Vidím na tobě ten stres, tati, důvod je, že silně prohráváš. Je mi to líto, jsi tu o 40 let déle než já a stejně prohráváš,“ bavil se na tátův účet Franta. Před kamerami to bral David ještě statečně. „Přetvařoval jsem se, ale teď ho neodvezu autem, domů pojede tramvají. Děti mají být trestané, aby si vážily života a aby věděly, zač je toho loket,“ vtipkoval David.

Kromě toho shrábne i synův honorář. „Je to tu dnes napsané na mě, na své konto dostanu i odměnu Franty a samozřejmě mu ji nedám,“ zvolil dvojí trest za synovu drzost.

Mladí své rodiče celkem nepřekvapivě válcovali v postřehu. „Přijel jsem sem s tím, že si to chci užít, ale pak se ve mně projevil soutěživý duch a chtěl jsem je porazit,“ přiznal Prokop Zach. „On se mi pořád vysmívá. Oni sem přijeli vyhrát, bestie mladý,“ avizoval ještě před natáčením jeho táta Roman Zach, který ale syna v soutěživosti od dětství podporoval.

„Hrávali jsme hry, soutěživost tam je. Táta je vždycky vytahoval a pak se nám smál, že jsme naštvaní a urážíme se,“ vzpomíná na čas s rodinou u deskovek Prokop. „Měl jsem hodně rád Monopoly a Dobble, tam jsem je porážel. A v pexesu taky. Než ten mozek začal zakrňovat a už si mě dávaj. Už s nimi nechci hrát. Oni si pamatují dvakrát víc,“ dodal Roman Zach. Teď už tak často nehrají i proto, že Prokop se osamostatnil. „Dřív jsem prudil, ale jakmile jsem se odstěhoval, máme velice dobrý vztah. Jsme jedna parta,“ říká Prokop. „No to uvidíme po dnešku, jak to bude doma vypadat. Podle mě to teď bude minimálně týden nesnesitelný,“ obával se po výsledku páteční show Roman Zach.

Reklama

Další články

Načítám