Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor dobrovolně opustila nejen Ornella Koktová (31), ale také influencerka Rachel Karnižová, kterou na rozdíl od maminky tří dětí netrápilo zdraví.

„Uvědomila jsem si, že Survivor pro mě není tak důležitý, jako třeba moje máma a otec. Necítím se tu fajn a jako já. Není to pro mě,“ řekla se slzami v očích během kmenové rady s tím, že zkrátka potřebuje jít domů, kde si chce urovnat vztahy. Také se svěřila, že se ke své matce ne vždy chovala hezky a s rodinou se nevídala příliš často. Na závěr pak poslala mámě vzkaz, že se vrací domů a už nikdy do žádné reality show nepůjde.

Kmen tak nakonec hromadně hlasoval, aby šla do vyřazovacího souboje právě Rachel, ve kterém se potkala s Jackem a Filipem. Kluci však mohli být v klidu, Rachel totiž absolutně neměla chuť v souboji bojovat a drsná reality show pro ni nakonec skončila. Jak si ostatně přála.

Reklama

Další články

Načítám