Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Survivor definitivně skončil pro Ornellu Koktovou (31), která byla jednou z nejočekávanějších hráček drsné reality show. Na maminku tří dětí dolehly náročné podmínky, které na ostrově panují.

Už delší dobu nebylo Ornelle dobře. Vše vyvrcholilo v moment, kdy upadla do bezvědomí a do péče si ji vzali lékaři. Po několik dnech ji však pustili zpět do hry, kterou se Ornella rozhodla opustit.

„Necítím se stále dobře a je to těžké takhle říct, ale moje cesta je u konce. Už v nemocnici jsem neviděla jinou cestu a pořád to není dobrý. Přece jen jsem máma a asi už nemůžu jet na tu hranu, nejsem sama a moc mě to mrzí. Celý Survivor mi dal plno zážitků, ale nejvíc, že jsem potkala tyhle úžasné lidi,“ řekla Ornella v dojemné řeči, která ji samotnou i kmen Titánů rozplakala.

„Opravdu jsem si to rozmýšlela a vím, že v tuhle chvíli bych nebyla pro kmen fyzickým přínosem. Bylo mi ctí být jedním z Titánů,“ dodala Ornella Koktová se slzami v očích.

Reklama

Další články

Načítám