Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother zná svého vítěze. V napínavém finále diváci hlasováním v mobilní aplikaci určili, že pohádkovou výhru 2,5 milionu korun získává Standa Liška, který porazil zbylou čtveřici finalistů.

„Jsem v šoku jako nikdy v životě. Myslím, že mi to docvakne až zítra, ale je to neuvěřitelné a jsem za to moc vděčný. Bude to velká oslava,“ řekl Standa krátce poté, co zjistil, že velmi těsně porazil finalistku Zoe Black. Třetí místo bere Barbara Hacsi.

Standa už také ví, jak naloží s výhrou. „Poměrně značná část by připadla na nějakou oslavu, nebudu lhát. Potom bych docela rád zrekonstruoval svůj byt. Určitě by také proběhla nějaká investice, nějaký krypto a něco bych si určitě nechal našetřeného, abych si mohl žít, jak se mi zlíbí, a také bych si koupil nějaké pěkné oblečení,“ měl jasno ještě před finále.

Reality show Big Brother odstartovala před devíti týdny. Šestnáct spolubydlících se nastěhovalo do domu v bulharské Sofii, aby zažili největší dobrodružství svého života. Během svého pobytu museli čelit nejrůznějším výzvám, které jim připravil sám „Velký bratr“.

Spolubydlící zažili spoustu dramat, zábavy nebo náročných misí, a to vše pod bedlivým dohledem 58 kamer. Ti nejvytrvalejší strávili v domě také Vánoce a Nový rok.

V posledním týdnu zůstalo v domě sedm spolubydlících a ve středu, těsně před branami finále, se s pořadem rozloučili Tarik Lukšija a Karolína Pištěková. Do absolutního finále postoupila finálová pětice ve složení Barbara Hacsi, Katrin Slabá, Zoe Black, František Uvíra a Standa Liška, který soutěž vyhrál.

Reklama

Další články

Načítám