Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z jejích největších můr bylo, že by měla vypadnout jako první. To se moderátorce rádia Expres FM Báře Hacsi (37) naštěstí nestalo a ve vile Big Brothera „přežila“ i druhé vyřazování. Před odjezdem se zmínila, že nejvíce jí bude chybět její přítelkyně Jitka, se kterou jí nebude umožněn žádný kontakt. Do vily si totiž soutěžící nesměli vzít telefony, tablety ani jinou elektroniku.

Na dotaz, do čeho by Bára případně investovala 2,5milionovou výhru, odpověděla jednoznačně: „Snažíme se s Jíťou o dítě, ale nedaří se nám to. U nás reprodukční kliniky lesbickým ženám oplodnění neumožňují, tak předpokládám, že za tímto účelem vycestujeme někam do zahraničí. Mám kamarádky, které kvůli tomu jezdily do Dánska,“ vysvětlila Bára s tím, že pokud by se její přítelkyni podařilo otěhotnět, znamenalo by to i další výdaje včetně stěhování do většího bytu.

A jak to Báře s Jitkou klape? „My se k sobě vlastně vůbec nehodíme, nemáme žádné společné zájmy. Moje Jíťa je velká sportovkyně, běžkyně, která trénovala na maraton. Každý den chodí na tréninky, zato já jsem v životě neuběhla ani 800 metrů na tělocviku. Ne že bych nesportovala, bavil mě florbal, softbal, volejbal… Ale běhání vůbec, jsem spíš silovější typ. Neshodneme se, ani co se týče výletů. Jíťa by ráda jezdila někam pod stan, což já třeba úplně nesnáším,“ vypočítala Bára s trochou nadsázky věci, které jí vztah s přítelkyní komplikují. Zjevně je ale zvládají překonat, když se spolu chystají zakládat rodinu.

Reklama

Další články

Načítám