Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katrin z Big Brothera se během konverzace s Karolínou a Vítkem velmi otevřela. Svým spolubydlícím prozradila, že měla velmi špatné dětství a silné deprese.

„Já jsem měla strašné dětství, fakt extrémně. V určitém věku mě to dohnalo tak, že jsem měla deprese, dostala léky, nejedla jsem, nespala jsem, nepila jsem a jsem v nemocnici. Jak kdybys byla v pekle na zemi,“ svěřila se Katrin v Big Brotherovi.

Její vlastní matka, kterou neviděla dvanáct let, ji prý chtěla dokonce zabít. Z tohoto důvodu ona sama ani nechce mít děti.

„Začalo to asi při mém narození, mám to celý život. Moje vlastní matka mě chtěla zabít, mám extrémně pokaženou psychiku a je to i důvod, proč nechci mít děti, protože se toho strašně bojím. A nedokážu to vysvětlit žádnému partnerovi, protože mu nechci ten příběh říct, aby si nemyslel, že jsem je*nutá. Je to dvanáct let, co (matka) někde je a neviděla jsem ji,“ prozradila Katrin s tím, že ani v otci nenašla rodičovskou oporu.

„Zůstalo to na tátovi, který není výborný rodič, i když se snaží. Z prvního manželství má ještě dvě děti a nestará se, pak jsem se narodila já a nenáviděl mě, protože jsem se podobala matce. I když jsem si procházela depresí, tak na mě neměl problém vyjet. Držel v ruce stoličku a řval, ať odejdu z domu,“ řekla čtyřiadvacetiletá brunetka, která už nechce tyhle momenty nikdy zažít. „Už chci zavřít ty dveře a nikdy se nevrátit. Už jsem opravdu unavená, tohle je stav, že ze dna už můžeš jít jen nahoru. V takovém stavu jsem,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám