Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to už 27 let, co televizním světem otřásl velký skandál. Dne 17. 7. 1997 mělo totiž v maskérně TV Nova dojít k velmi nevšednímu incidentu.

Někdejší moderátorka Televizních novin Jitka Obzinová přišla do maskérny za svou kolegyní, bývalou reportérkou Kateřinou Kašparovou, protože o ní údajně měla rozhlašovat, že má spát s tehdejším šéfem zpravodajství Janem Vávrou. Od této chvíle se jejich výpovědi lišily. Kateřina tvrdí, že ji Jitka napadla. Obzinová naopak tvrdila, že to na ni kolegyně ušila.

My se od té doby vůbec neviděly. Já na to vzpomínám jako na veselou příhodu z natáčení. Tehdy to ale bylo velmi nepříjemné. Mě to stálo místo, byť jsem nebyla ten agresor, ale to už tak život přinese, není vždy spravedlivý. Mě to zas dovedlo jinam, takže toho vůbec nelituji,“ svěřila se Kateřina Super.cz během slavnostního večera, kdy televize Nova slavila 30 let.

A co by se stalo, kdyby se Kateřina s Jitkou potkaly? Pozdravily by se po letech svárů? „Kdybych ji poznala, tak ji klidně pozdravím, ale třeba bychom se ani nepoznaly. Za skoro třicet let se člověk změní,“ smála se bývalá hvězda televize Nova.

Kateřina Kašparová se po výpovědi na Nově věnovala jiné profesi. Dělala manažerku houslisty Pavla Šporcla, vedla hospůdku a její velkou láskou jsou zvířata. „Pořádám akce pro psy a kočky. Vydávala jsem časopis o kočkách a psech. Já miluji zvířata a je to můj život,“ dodala během našeho rozhovoru.

Související témata:
Kateřina Kašparová

Reklama

Další články

Načítám