Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní noviny bez Lucie Borhyové (46) si snad ani nedokážeme představit. Stálice nováckého zpravodajství na sebe nedávno strhla velkou pozornost, protože změnila účes. Nyní ale fanoušky zaskočila retro snímky, na kterých je zobrazena během svých kariérních začátků.

„Teď se podívám na chvíli do minulosti a zavzpomínám na své začátky na Nově. Tato fotka byla na jedné z mých prvních titulek. V neděli totiž TV Nova oslaví krásných 30 let, a tak Vám budu postupně poodhalovat další archivní fotoklenoty,“ napsala moderátorka fanouškům.

Zároveň charismatická moderátorka, která nám po boku Reye Korantenga (49) hlásí zprávy už pomalu 25 let, fanoušky namotivovala, aby se v závěru víkendu dívali na Televizní noviny. „V neděli pro Vás budeme mít v 19:30 narozeninové překvapení,“ dodala Lucie Borhyová.

Za retro fotky obdržela Lucka ovace. „Když porovnám fotky ze současnosti s těmito, tak nevidím žádný rozdíl. Pořád tak krásná a mladá,“ napsala jí jedna z fanynek. „Trošku jak z devadesátkového porna,“ vtipkovali další fanoušci.

Reklama

Další články

Načítám