Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Annie Charlotte ze Surrey se narodila se dvěma pohlavními orgány, a ačkoliv je to nesmírně zajímavé, není to na ní to nejzajímavější. Pětadvacetiletá modelka se totiž pochlubila, že má také dva partnery. Podle ní ale nemůže jít o nevěru, neboť má každý svou vaginu, jak tvrdí.

Na svou diagnózu přišla v 16 letech náhodou, a je to vskutku neuvěřitelný úkaz. Annie by ve stejný čas mohla počít dvě děti se dvěma různými muži.

Bohužel má tedy i dvě menstruace, které řeší s pomocí antikoncepce, a jak tvrdí, oba orgány jsou plně funkční.

Annie loni ukončila dlouhodobý vztah a nyní udržuje známost se dvěma partnery. Jeden o druhém prý neví. „Nejde o nevěru, protože má každý svou vaginu,“ nechala se slyšet blondýnka, která si vydělává na placené sociální síti s obsahem pro dospělé.

S jedním mužem se vídá čtyři měsíce, s druhým dva, takže zatím nejde o nic extra vážného, ale oba partneři s ní tvoří obsah pro její sociální síť.

Může se zdát, že to dá zabrat, vídat se se dvěma muži, ale Annie tráví s každým jeden den v týdnu a víkendy si střídají.

„Nemám sex podle rozvrhu, ale nespím s oběma v jeden den, myslím, že to je fér,“ hájí se modelka a hned vysvětluje: „I když má každý svou vaginu, tekutiny se mohou přenášet. A taky by je to asi štvalo.“

A jaké to bylo, když se o své diagnóze dozvěděla? „Byla jsem hodně mladá, teprve jsem objevovala, co je sex. Jako teenager chcete být normální a najednou vám řeknou, že jste úplně jiní než ostatní,“ popsala.

Později se s tím ale díky studiu filozofie smířila. Nebere to jako problém, ale cool přednost. Pokud se někde o dvou dělohách zmíní, lidé chtějí vědět víc a to ji baví. Díky tomu má Annie i větší sebevědomí.

Reklama

Další články

Načítám