Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se z pracující matky stane Playboy modelka, leccos se změní. Natož pokud se zařadí mezi nejvíc sexy ženy světa. Sara Blake Cheek ale ničeho nelituje, koneckonců tuhle práci vzala hlavně kvůli rodině.

Vlastnila salon krásy, než se dala na modeling. Od té doby její čtyři děti nežijí normální život jako jejich vrstevníci. Díky Playboyi totiž zbohatla a dnes si žijí tak, jak se jí v minulosti ani nesnilo.

Sara změnila kariéru, když byla v průběhu pandemie nucená salon zavřít. Jenže rodinu musela zaopatřit. A tak se zařídila po svém. Nedávno ji zařadili mezi 100 nejvíc sexy žen světa.

Pro její děti to ovšem znamenalo mimo jiné šikanu ze strany spolužáků. A nejen těch. Jejího syna například nepustili bruslit na led. Podle Sary to ale stálo za to.

„Všechno je jinak. Myslím, že je úžasné, jak se jejich životy změnily,“ promluvila o svých dětech. Ne všichni jim však život v blahobytu přejí.

Sara přiznala, že některé rodiny, speciálně maminky, jim dost ublížily. Společně ale všechna příkoří ustáli.

A má to samozřejmě i světlé stránky. „Moje děti vidí svou matku, jak dostává ocenění, pózuje na obálkách časopisů, moderuje a zpovídá hvězdy, které jsou jejich idoly. A jsem tu pro ně pořád, dokážu jim dopřát vše, co potřebují. Myslí si, že je to celkem cool,“ popsala, jak změnu životního stylu vnímají její ratolesti.

Dnes žije na Floridě v sídle za milion dolarů a z její práce těží i manžel Matt. Ten býval dodavatelem jídla pro školní jídelny a restaurace, ale nyní může trávit s dětmi víc času.

Když si v roce 2020 Sara založila profil na placené síti pro dospělé, zajistilo jí to dostatek příjmů, aby zaopatřila rodinu. Pracuje, když jsou děti ve škole, když jsou doma, tak se jim věnuje. A když jdou spát, vrátí se zase k práci.

Sara tvrdí, že je to někdy sice náročné, ale v prvé řadě je máma, a tak práci přizpůsobuje rodinnému životu. Kvůli tomu už odmítla mnoho nabídek, ale snaží se být zkrátka nejlepší mámou, jakou může.

Související témata:
Sara Blake Cheek

Reklama

Další články

Načítám