Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Kimberly Khloe Skönhet si říká Sweet Barbie Doll, a hned na první pohled je každému jasné proč. Do proměny v barbie vrazila už přes 2 miliony korun. A ještě není u konce.

Za sedmadvacetiletou Italkou se otočí snad každý. Svou vizáží poutá hodně pozornosti. Ale rozhodně nejde o dílo přírody.

Ashley podstoupila už tři zvětšení poprsí, má dvakrát předělaný nos, zvětšený zadek, výplně rtů a botox je u ní na téměř denním pořádku. I to je jí ale málo. Nyní plánuje vyjmutí žeber, aby měla ultra štíhlý pas.

Plastiky jsou pro ni běžnou záležitostí. První zvětšení poprsí dostala jako dárek k osmnáctinám. „Nenáviděla jsem, jak jsem byla plochá. Dodalo mi to sebevědomí a otevřelo dveře do světa glamour modelingu,“ vysvětlila.

Kromě vyjmutí žeber uvažuje také o dalším zvětšení poprsí a zadku. Rizika spojená s těmito procedurami si dobře uvědomuje, ale nebojí se jich. Vždy se prý obrátí na nejlepší plastické chirurgy.

Přiznává nicméně, že zřejmě nikdy nebude spokojená. Podle ní je vždycky co zlepšovat, každá další plastika ji ovšem přiblíží k jejímu snu být dokonalou panenkou barbie.

Kromě plastik drží Ashley přísnou dietu a cvičí minimálně čtyřikrát týdně. Je dost na sladké a miluje čokoládu, ale vždy se ujistí, že kalorie spálí v posilovně.

Zjev může klamat, ale Ashley je prý milá a laskavá dívka a i ona sní o tom, že jednou potká toho pravého, s nímž založí rodinu. Aktuálně je prý single a věří na pravou lásku. A jakého muže si pro sebe představuje?

„Měl by být milý, inteligentní, se smyslem pro humor, a abych se s ním cítila v bezpečí,“ popsala.

Související témata:
Ashley Kimberly Khloe Skönhet

Reklama

Další články

Načítám