Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice plastických operací a nejrůznějších úprav svého zevnějšku o sobě po čase dala opět vědět. Česká Barbie posledních pár měsíců nebyla aktivní na sociálních sítích. Gabriela Jiráčková (24) o sobě naposledy dala vědět loni v září, nyní se po odmlce opět ozvala a přiznala další zákrok.

„Jsem zpět! Naordinovala jsem si krásný půlroční detox od sociálních sítí i veřejného života a věnovala se tomu, co miluji ze všeho nejvíc - zpěvu a nahrávání mého debutového alba,“ svěřila se blondýnka, která se vedle péče o své tělo a zevnějšek začala v loňském roce věnovat také zpěvu.

Na novém albu spolupracuje s dalšími umělci ze světa a doufá, že výsledek bude stát za to. „Vše trvá dýl a je náročnější, než jsem si kdy myslela, ale o to úžasnější bude výsledek! Úplně bezmezně jsem si ten proces zamilovala! Těšte se! A takto mi to bude slušet v jednom z klipů, který právě teď natáčíme,“ prozradila Gabriela, která už před pár lety chtěla uspět v hudební branži. „Novinkou, o které zatím ještě téměř nikdo neví, dokonce ani já sama jsem to o svém vlastním hlasu dlouho nevěděla, je má výjimečná schopnost vyzpívat tzv. píšťalové tóny! Těmi je v současné světové pop music známá jen Mariah Carey a Ariana Grande. Já bych tedy mohla být třetí! Když se všechno povede,“ řekla Super.cz Gabriela která ve videoklipu předvede své obří poprsí, které si v loňském roce nechala upravit.

„Byla jsem kolem Vánoc na mé oblíbené klinice u pana doktora, se kterým jsme se již předtím dohodli na dalším a finálním postupu, který mi umožní mít prsa kulatá a  dokonale definovaná na spoustu dalších let. Není totiž automatické, že si prsa drží perfektní tvar po celý život,“ prozradila Gabriela svým fanouškům Za poslední rok a půl to však nebyla jediná úprava. „Byla jsem na plastice nosu, nechala jsem si decentně zúžit špičku nosu,“ svěřila se Super.cz Jiráčková před časem. Nyní je blondýnka se svým vzhledem spokojená a naplno se věnuje své hudební kariéře.

Reklama

Další články

Načítám