Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucy Lemon se živí tím, že posílá lidem sexy fotky nebo videa, na kterých však neukáže tvář. A dokáže je tím pořádně navnadit. A to dokonce tolik, že jí nabízejí balíky peněz, aby odhalila svou identitu.

Nejvyšší nabídka činila v přepočtu přes 2 miliony korun. Dotyčný, který jí tuto sumu nabízel, chtěl, aby mu ukázala tvář a sešla se s ním.

Lucy Lemon, jak zní její online přezdívka, založila kariéru na svém erotickém snu. Před dvěma lety pracovala v korporátu a fantazírovala o svém šéfovi. V práci byla ale nespokojená a sotva zaplatila účty.

Pak na TikToku narazila na uživatelky, které dělaly to, čím se Lucy živí dnes. A to ji okamžitě zaujalo. Vymyslela si svůj vlastní svět a začala sdílet své představy. A chytlo se to. Dnes jednatřicetiletou Australanku sleduje 751 tisíc lidí.

S jobem v korporátu brzy sekla, aktuálně si přijde i na 4,5 milionu korun, když má dobrý měsíc.

Lucy se filmuje pouze od pusy dolů, a tak její rodina a přátelé stále věří, že dělá v marketingu.

„Vždycky jsem si hlídala své soukromí. Mé okolí by asi nečekalo, že dělám v sex průmyslu, a já preferuji nechat si to pro sebe,“ uvedla. Nejspíš tedy moc nelze počítat s tím, že v dohledné době odhalí svou identitu.

Související témata:
Lucy Lemon (influencerka)

Reklama

Další články

Načítám