Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olivia Dunne je nejlépe vydělávající vysokoškolskou sportovkyní v USA. Na kontě má miliony dolarů a k tomu také miliony sledujících na sociálních sítích. A právě ti jsou přesvědčeni, že je jednadvacetiletá blondýnka nejvíc sexy gymnastkou světa.

Kariéru má vydřenou, ostatně trénuje na plný úvazek už od 14 let, kdy se začala učit doma, aby měla na gymnastiku více času. Reprezentovala Spojené státy a nyní je členkou ženského gymnastického týmu LSU Tigers.

Milionářkou se stala v 18, a když si v roce 2020 založila profil na TikToku, byla z toho senzace. Nejprve sdílela gymnastická videa, později i z jiných oblastí svého života. Dnes má tam a na Instagramu dohromady okolo 10 milionů sledujících, což jí vyneslo nejen ještě větší slávu, ale také zajímavé spolupráce a sponzory.

A kromě toho samozřejmě hromady obdivovatelů. Ti jí pod příspěvky píší, že se jim z Olivie zastavuje dech nebo klepou kolena. A není divu.

Livvy, jak si přezdívá, je opravdu nesmírně půvabná a tělo má jako gymnastka pochopitelně bezchybné. Ať už ho předvede v bikinách, sportovním úboru nebo koktejlkách, fanoušci jásají. Když k tomu přidáte ještě roztomilý úsměv, není divu, že jsou z ní celí pryč.

Související témata:
Olivia Dunne

Další články

Načítám