Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ana Paula Oliveira na svůj věk rozhodně nevypadá. K mladistvému vzhledu si sice dopomohla plastickou chirurgií a stálo ji to pořádný balík, konkrétně 11 milionů korun, ale kdo dneska ne? Díky tomu by jí padesátku na krku hádal asi málokdo. A ještě něčím tato modelka vyniká. Otevřeně hovoří o svém sexuálním životě, který se s věkem prý jenom zlepšuje.

Modelka a influencerka v jednom je v rodné Brazílii nesmírně populární. Na sociálních sítích ji sledují miliony lidí, ať už kvůli bujným silikonům, které předvádí převážně v bikinách nebo sexy úborech, viditelné snaze vypadat jako Kim Kardashian, nebo jejím radám nad zlato.

Většinou si lidé myslí, že s přibývajícím věkem to jde se sexem z kopce. Ana Paula chce dokázat opak. „Může to být období velkého rozvoje a rozkoše, pokud jste ochotni se tomu plně oddat,“ apeluje na své vrstevnice brunetka.

A to jednoduše proto, že ženy ve středním věku už dobře znají své tělo a vědí, co mají rády. A o nějaké tipy, jak si zlepšit sexuální život, se Ana Paula dokonce podělila.

Nejdůležitější je podle ní komunikace s partnerem. Ženy by se podle ní neměly stydět zkoušet nové věci nebo sdílet své skutečné touhy.

„Zapomeňte na to, jaký by měl sex být. Zaměřte se na to, jaký ho chcete, co vás a vašeho partnera baví,“ radí na sociálních sítích influencerka.

Ana Paula má zkrátka za to, že pokud je člověk vyrovnaný sám se sebou a s vlastním životem, půjde mu to i v posteli. Kéž by to bylo tak jednoduché, že?

Reklama

Další články

Načítám