Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mickey Swearingon (23) a Cherie Salinas (50) tvoří spokojený pár. A to i přes to, že si je mnohdy pletou s matkou a synem. Tomu se dvojice jen směje, ačkoliv má Cherie dokonce stejně starého syna, jako je Mickey.

„Upřímně nevím, co na to odpovídat,“ směje se mladík. „Musím lidem o našem vztahu pořád něco dokazovat,“ krčí rameny.

Pár z Texasu se seznámil na Tinderu. Cherie zemřel manžel a chvíli trvalo, než byla připravená na novou lásku. Po čase se rozhodla vyzkoušet aplikaci pro randění.

Mickeyho vždy fascinovaly starší ženy, ale nikdy nepoznal žádnou, se kterou by cítil, že je to ono. S Cherie šlo prý o lásku na první pohled. Známost rychle přerostla ve vážný vztah, a tak se o něm rozhodli říct rodinám.

Mladíkova matka si musela trochu zvykat, ale nakonec pochopila, že jsou spolu Mickey a Cherie opravdu šťastní. A i u Cherie šlo vše překvapivě hladce. Dokonce i její syn, který je stejného věku jako Mickey, dvojici fandí.

Pravdou je, že to mezi nimi jiskřilo už před osobním setkáním. „Byl vždy úplně k sežrání, když jsme spolu mluvili. Nemohla jsem se dočkat, až ho poznám,“ rozplývala se Cherie ve společném rozhovoru pro zahraniční média.

„Byl přesně tím, koho jsem v tu chvíli potřebovala. Po manželově smrti jsem si nebyla jistá, jestli chci ještě nějaký vztah, ale pak jsem si uvědomila, že mě přitahují mladší muži,“ doplnila.

V dubnu to bude rok, co se pár seznámil, a tak není divu, že se stále cítí jako čerstvě zamilovaní. Nezbývá než šťastné dvojici přát, ať jí láska vydrží co nejdéle.

Související témata:
Věkový rozdíl

Reklama

Další články

Načítám