Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a písničkářka, která si říká Brocarde, tvrdí, že si vzala ducha mrtvého vojína, který jí uprostřed noci vrazil do ložnice. Pokud vám to přijde jako příběh z nějaké fantasy romance, nedivíme se. Nejde ale o knižní předlohu, nýbrž údajně o životní story této čtyřicetileté dámy.

Duch vojáka Edwarda z viktoriánské éry byl prý tak hezký, že mu Brocarde nemohla odolat. Vzali se, láska ale dlouho nevydržela. Ne proto, že by ženich byl mrtvý, ale protože se jednalo o nevěrníka. Po roce se vztah rozpadl, jak sdělila v rozhovoru pro deník Mirror.

Dokonce po rozchodu zavolala do svého domu vymítače, aby měla jistotu, že už se Edwardo nevrátí. Dnes se Brocarde honí za paranormálními jevy a podle všeho má od svého ex požehnání.

Už prý měla čest s opilým démonem, při jiném vyšetřování ji zase z postele vytáhl zlý oběšenec. „Vidím duchy denně. Jsem vysoce citlivá a zdá se, že je přitahuji. Všechno konzultuji se skutečnými médii, abych tomu lépe rozuměla,“ nechala se slyšet.

V roce 2022 se za jedné bouřlivé noci zamilovala do výše zmíněného Edwarda. A začali turbulentní románek. Po roce vztahu se ovšem ukázalo, že je mrtvý voják posedlý ženou se 180 tisíci instagramových sledujících. Navíc ho až příliš fascinovala Marilyn Monroe a Brocarde už unavoval jeho „free spirit“.

Nestálost vztahu s duchem vedla k jeho konci. Rozešli se sice ve zlém, ale dnes jsou spolu zadobře. „Občas ho vídám v dálce, jak mě pozoruje a dává na mě pozor. Jako anděl strážný,“ přiznala černovláska. Tak hlavně že ji nestraší po nocích.

Související témata:
Brocarde
Paranormální jevy

Reklama

Další články

Načítám