Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ray Houghton strávil 265 hodin v tetovacím salónu a inkoust pokrývá téměř celé jeho tělo. Včetně intimních partií. A nepřekvapivě právě ty zajímají lidi nejvíc.

Co už je ale trochu víc zarážející, je fakt, že jeho potetovaný penis chtějí vidět spíš muži. „Denně dostávám stovky zpráv na sociální síti. Vždycky od chlapů, nikdy od ženských. Posílám jim ho, však je stejně všude na internetu,“ směje se pětašedesátiletý rodák z Manchesteru.

Penis si chtěl nechat potetovat už dávno, ale jeho tatér to odmítl, a tak musel zavítat do jiného salónu. Za tetování utratil v přepočtu 221 tisíc korun.

Poprvé usedl do tatérského křesla ještě jako náctiletý, když sloužil v britské armádě. Malůvka se mu ale brzy zprotivila a o osm let později si ji nechal zakrýt jinou. A brzy začal být posedlý. Rozhodl se, že si nechá potetovat celé tělo, aby zakryl známky stárnutí.

Přirození si nechal potetovat na Vánoce roku 2018. A nebyl to žádný med. Během čtyřhodinové procedury mu čtyřikrát natekla varlata, a dokonce krvácel.

„Tatér byl v šoku, že chci potetovat tak citlivé místo, ale já už bolest necítím. Jen jsem nemohl druhý den chodit,“ přiznal Ray.

Ten aktuálně sídlí ve Španělsku a denně navštěvuje posilovnu, aby se udržel ve formě. Nesnáší povislé svalstvo a vrásky, což byl i důvod k zakrytí těla.

V roce 1989 byl dokonce šampionem v body buildingu. Dnes jeho tělo kromě svalů pokrývají maorské vzory a všem se moc líbí.

„Lidé to milují, když jdu po ulici, zastavují mě a chtějí autogram. Je to neuvěřitelné,“ libuje si Ray. Na jeho malůvky se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:
Ray Houghton

Reklama

Další články

Načítám