Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Lina Lorenzen kdysi bývala poměrně nenápadnou dívkou, která na ulici příliš pozornosti nevzbuzovala. Dnes byste ji ale rozhodně nepřehlédli. Lina totiž zasvětila svůj život umění a ze sebe samé učinila živé plátno. Její tělo a tvář pokrývají více než dvě stovky tetování, ale u toho nadšenkyně ze San Francisca rozhodně nezůstala…

„Lidé mě označují za lidského kyborga kvůli mému značně upravenému vzhledu. Nemám sice v těle zabudované mechanické prvky, ale podstoupila jsem kromě plastických operací i zákroky, kdy jsem si nechala pod kůži vložit implantáty, které změnily mou vizáž,“ říká žena, která za svou proměnu vynaložila už přes 150 tisíc liber (4,2 milionu korun).

„Má tetování jsou silně ovlivněna biomechanikou a surrealistickým stylem, který kombinuje stroje s organickými prvky, což rozhodně přispívá k mému robotickému vzhledu. Mám ale pocit, jako bychom už všichni byli tak trochu kyborgové a naše telefony a počítače jsou něco jako naše pobočky,“ dodala Lina, jež se těší pořádné fanouškovské základně na sociálních sítích. Jen na Instagramu si získala více než 1,1 milionu sledujících, kteří jsou jejím vzezřením fascinováni.

Související témata:
Lina Lorenzen

Reklama

Další články

Načítám