Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku a influencerku Janainu Prazeres Playboy nedávno zvolil jako dokonalou ženu. Jeden by tak řekl, že o muže nebude mít nouzi. Opak je ale pravdou, štěstí v lásce jí zatím moc nepřálo, a tak se plastikami protkaná blondýnka rozhodla, že mu půjde naproti. A zasnoubila se sama se sebou.

A rozhodně se neodbyla. Věnovala si zásnubní prsten v hodnotě skoro dva miliony korun. Hlavně že zná svou cenu, takový prsten by jí jen tak někdo asi nenavlékl.

Janaina se prý chtěla cítit svobodná a nezávislá, což prý stvrdila těmito zásnubami. V oblasti lásky měla Brazilka prý vždycky problémy.

„Uvědomila jsem si, že abych byla šťastná a spokojená, musím nejdřív milovat sebe. Tenhle prsten symbolizuje spojení se mnou,“ uvedla ke šperku, který si sama navlékla na onen prst.

I díky statusu, který jí Playboy udělil, si prý uvědomila svou hodnotu. Roky strávila v toxických vztazích, kdy se snažila mužům zavděčit. Teď, jako sebevědomá žena, kterou se stala, už by nic takového nedělala.

„V tomhle vztahu se rozhodně nezradím, protože vím, co mi ubližuje, a rozumím svým potřebám. A uvidíme, třeba bude brzy svatba,“ dodala na závěr a nám nezbývá než Janaině popřát do nového vztahu mnoho štěstí.

Reklama

Další články

Načítám